Aditivi

Aditivi

IRIDEX GROUP PLASTIC desfasoara ca activitate principala, productia de aditivi pentru betoane sub licenta FOSROC Ltd. Anglia, cunoscuti pe piata mondiala cu denumirea CONPLAST.

Aditivii produsi de societatea noastra satisfac întreaga gama de betoane necesare pentru constructii civile, constructii industriale, constructii de drumuri si poduri, bazine de retentie a apei, aductiuni de apa, etc.

Aditivii sunt produsi in conformitate cu standardele europene:
SR EN 934-2
SR EN 934-6
Si detin certificat de conformitate nr. NB 1870-DPC-99/469/EC-0395-10/2010 si marcaj CE.

Mase Plastice

Mase Plastice

Oferim o gama larga de produse realizate din polietilena de inalta densitate potrivite pentru aplicatii diverse:
-constructii: (plasa protectie fatada schela , plase pentru imprejmuiri zone santier, terenuri de sport, culturi, plasa tip rabit, grila avertizare cabluri si conducte, plasa protectie taluzuri, plasa imprejmuiri, garduri),
-domeniul alimentar (plasa pentru ambalat legume fructe);
-uz gospodaresc (plase contra insectelor, plase imprejmuiri, compartimentari, garduri)
-holticultura (plasa protectie pomisori, vita de vie, plasa umbrar sera etc).

Materiale Geosintetice

Materiale Geosintetice

Folosirea materialelor geosintetice pentru lucrarile de constructii este de mult recunoscuta ca o solutie perfomanta si ieftina fata de tehnicile de constructie clasice.

Strategia de lucrucu aceste materiale este aceea de a pune la dispozitia solicitantilor un pachet complet de produse si servicii cum sunt: consultanta in alegerea unor solutii “custom made” tehnico-economice, asistenta tehnica gratuita la proiectare, instalare sau asistenta tehnica gratuita la instalare si controlul calitatii lucrarilor executate, furnizare de materiale. Asistenta tehnica la proiectare este desfasurata la un standard ridicat de calitate, datorita programelor de dimensionare speciale pentru diferite tipuri de lucrari ingineresti.

Toate materialele geosintetice oferite fie sunt agrementate în conformitate cu legislatia româneasca, fie au marcaj CE. O parte dintre acestea detin agrement Afer, necesar pentru lucrul la cale ferata si certificare Nato, necesara lucrului in domeniul militar American.

Materiale Speciale de Constructii

Materiale Speciale de Constructii

Departamentul de Materiale Speciale pentru Constructii ofera produse precum: aditivi pentru betoane, fibre de polipropilena si celuloza, mortare pentru reparatii structurale, materiale pentru subturnari si ancorari, mortare pentru hidroizolatii, materiale pentru tratarea rosturilor, membrane bentonitice, membrane bituminoase pentru poduri si pelicule de protectie pentru beton si metal. Toate acestea reprezinta solutii moderne pentru diverse aplicatii in domeniul constructiilor.

Recipienti Deseuri

Recipienti Deseuri

Oferim o gama larga de recipienti pentru deseuri: pubele, containere, cosuri de gunoi.

Tehnologii de mediu

Tehnologii de mediu

In contextul actual de legislatie Europeana armonizata la nivel de Romania, Iridex isi propune sa aduca tehnologii de mediu inovative, necesare adaptarii la noile cerinte de mediu.

Irigatii

Irigatii

Iridex Group Plastic este reprezentant in Romania a grupului de producere a echipamentelor pentru irigatii IRRIMEC/OTECH.

Mai important pentru dumneavoastra este faptul ca Iridex GroupPlastic si Irrimec/Otech  lucreaza impreuna pentru a va ajuta sa fiti lideri in productie.